infoCONSTRUCT

TRANSFORCE SPEDITION

NOI VA ADUCEM EUROPA MAI APROAPE

transport de marfa intern

Transport intern de marfuri


-camioane 20to


-camioane 7,5 to


-sprintere 1.5 to


Oferim transport in si pentru: Timisoara, Arad, Deva, Oradea, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Sibiu, Baia Mare, Satu Mare, Suceava, Iasi, Galati, Constanta si Bucuresti


TRANSFORCE SPEDITION va recomanda:

imagine
Transport camioane prelata
Pentru partide de marfa mai mari de pana la 8 tone, marfuri generale sau ARR, camioanele de 7,5 tone util cu prelata pot constitui o alternativa avantajoasa pentru transportul marfurilor dumneavoastra. Camioanele cu prelata de tip MEGA datorita inaltimii la prelata mai mari care poate atinge 2,95-3 metri, reusesc [...]
imagine
Transport camion cu volum mic
Pretabile pentru un transport rapid si usor camioanele de volum mic au sarcini utile (capacitate de incarcare) intre 1,5 tone si 3,5 tone. Aceste mijloace de transport pot avea carosare inchisa (vanete, dubite) sau cu prelata (camionete).
Fara imagine
TRANSPORT AGABARITIC
Sunteti interesati  sa va transportati marfa si nu aveti cu ce? nu ezitati sa ma contactati pe mail sau telefonic si am sa incerc sa va fac cea mai avantajoasa oferta de pret si cea mai sigura oferta de transport!
imagine
Transport de marfa intern si international
Daca aveti nevoie de transport de calitate pentru marfa dumneavoastra, TRANSFORCE va pune la dispozitie camioane disponibile, care sa fie potrivite pentru marfa respectiva si va asigura transport de calitate in Romania sau oriunde altundeva in Europa.
imagine
Transport de marfuri
Daca nu sunteti siguri ce tip de camion este mai potrivit pentru transportul marfurilor dumneavoastra, contactati-ne si vom stabili impreuna cea mai buna solutie de transport.  Asiguram transport agabaritic intern si international, precum si logistica aferenta (autorizatii speciale, escorte, subtraversari).
Date de contact TRANSFORCE SPEDITION
Judet Timis
Localitate Timisoara
Adresa TIMISOARA
Telefon1 0256 212 128
Telefon2 0740 303 865; 0748 033 786; 0748 033 787;
Fax 0256 225 525
Web www.marfuriagabaritice.com, www.transforce-schwertransporte.de

Puncte de lucru TRANSFORCE SPEDITION:
Timis (Timisoara).
Detalii in pagina de contact.

Trimite mesaj catre TRANSFORCE SPEDITION

Firma TRANSFORCE SPEDITION
are 12940 afisari
© TRANSFORCE SPEDITION » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
transport de marfa intern